Timmer Muziek
Spoorsingel 49
1947 LB Beverwijk
T: 0251 224 403
F: 0251 214 170
E: info@timmermuziek.nl

Timmer Muziek (C) 2012 | Algemene Voorwaarden


            
Alvarez - AD30 CE Dreadnought akoestisch elektrisch gitaar

Alvarez is een Amerikaans gitaarmerk met een historie van meer dan 50 jaar. De gitaren van Alvarez zijn befaamd vanwege hun geweldige klank en feel, en worden bespeeld door vooraanstaande musici van over de hele wereld, waaronder Bono, Joe Bonnamassa, Ani DiFranco, Jerry Garcia, Johnny Cash, Monte Montgomery, Crosby, Stills & Nash, Bob Weir, Paul McCartney, Thom Yorke, Carlos Santana en vele andere.

De belangrijkste inspiratie voor Alvarez-gitaren wordt gevormd door meester-luthier Kazuo Yairi die in 1965 de samenwerking aanging met St. Louis Music, de grondlegger van Alvarez. In de Yairi-fabriek in Japan, in het minuscule plaatsje Yani, worden nog steeds de handgemaakte gitaren in de Alvarez-Yairi-serie geproduceerd.

De Alvarez AD30CE komt uit de Artist Series en heeft de contouren van een Dreadnought cutaway akoestische gitaar. Het bovenblad is van massief sitka fichte gecombineerd met gelamineerd mahonie body. De afwerking is Satin mat natural en langs de body zijn zwarte kunststof bindingen gebruikt. De ingebouwde elektronica om de gitaar te gebruiken op podia of voor recording is een samenwerking met B-Band. Dit SYS250 systeem bevat een stemapparaat, 4-bands EQ en volumeknop. Andere kenmerken zijn: Mahonie hals, palissander toets, palissander brug, die-cast verchroomde mechanieken, benen topkam en zadel.

Elk instrument wordt bij ons geheel nagekeken, afgesteld en speelklaar gemaakt in ons gitaaratelier.

 

              Van € 399,- voor:


€ 329,00

     
Route naar Timmer Muziek Beverwijk
Of bel 0251 224 403 voor meer informatie over één van onze producten


Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties