Timmer Muziek
Spoorsingel 49
1947 LB Beverwijk
T: 0251 224 403
F: 0251 214 170
E: info@timmermuziek.nl

Timmer Muziek (C) 2012 | Algemene Voorwaarden

Vintage - VE300 naturel electro-akoestische gitaar

De VE300N van Vintage Guitars is een Folk model staalsnarige gitaar met een fantastische heldere klank en een hele fijne, lichte bespeelbaarheid. Het massieve sparrenhouten bovenblad in combinatie met de zij en achterkant van mahonie zorgen ervoor dat de klank alleen nog maar beter zal worden naarmate de jaren voorbij gaan. Door zijn iets kleinere body is de VE300N zeer geschikt voor Folk, Blues en Fingerpicking-style. De massieve mahonie hals is voorzien van 20 silver/nickel frets op een hardhouten fretboard voor jarenlang speelplezier zonder slijtage. De VE300SB is uitgevoerd in Natural high gloss.

Door het ingebouwde Fishman iSys+ element met ingebouwde voorversterker en Equalizer is ook aansluiten op een versterker of PA installatie geen probleem. Met de 2 bands Equalizer kun je het geluid helemaal naar je eigen wensen afstellen.

In het actieve element zit ook een digitaal stemapparaat waarmee je binnen enkele seconden je gitaar perfect op stemming zet. Sla een snaar aan, volg de aanwijzingen op het display en klaar ben je! Door de super stabiele oliebad stemmechanieken zal de gitaar perfect op stemming blijven, zelfs onder zware omstandigheden.

Vanuit de fabriek zijn deze gitaren niet echt goed afgesteld, ook de snaren zijn niet optimaal. Dus hebben we deze gitaar voorzien van DR Veritas 011-050 snaren en de gitaar is zorgvuldig afgesteld, waardoor hij zeer prettig speelt, en zuiver is ook in de hoge posities. Bijzonder fijne gitaar in deze prijsklasse!


€ 369,00

     
Route naar Timmer Muziek Beverwijk
Of bel 0251 224 403 voor meer informatie over één van onze producten


Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties