Timmer Muziek
Spoorsingel 49
1947 LB Beverwijk
T: 0251 224 403
F: 0251 214 170
E: info@timmermuziek.nl

Timmer Muziek (C) 2012 | Algemene Voorwaarden


    
Roland - JC-01 Jazz Chorus Bluetooth speaker

De legendarische Jazz Chorus gitaarversterkers vormen al meer dan veertig jaar een referentie onder de cleane versterkers. Daardoor bevinden ze zich steevast op de voorgrond van de muziekindustrie. De JC-01 Jazz Chorus treedt nu als oplaadbare Bluetooth audio speaker voor de eerste maal buiten het keurslijf van een klassieke gitaarversterker. Naast het karakteristieke design en het stereoconcept van de transparante 'JC Clean'-sound, die traditioneel deel uitmaakt van de reeks, heeft de JC-01 ook onconventionele hoogwaardige features van de gitaarversterkers overgeërfd, zoals een driebands EQ. De JC-01 komt als Bluetooth audio speaker uiteraard ook met een aantal sterke basisfuncties, zoals een diepe basklank en een handenvrije belfunctie. Geniet overal van het luisteren naar muziek op een rasechte Roland Jazz Chorus!

  • Luister overal naar muziek via een Bluetooth-verbinding op een karaktervolle cleane luidspreker met ingebouwde oplaadbare accu!
  • Helder klankveld in hoge definitie geeft dezelfde luistersensatie als een product uit de JC-reeks
  • In tegenstelling tot de meeste Bluetooth-luidsprekers met een tweebands EQ, verstrekt de JC-01 uitmuntende aanpassingsmogelijkheden qua klank via een driebands EQ
  • Herkenbaar traditioneel design van de Roland JC-serie
  • Handenvrije belfunctie via de ingebouwde microfoon
  • Audio In-jack maakt creatieve audio mixing mogelijk met het Bluetooth-geluid

          Van 219,- voor:


€ 99,00

     
Route naar Timmer Muziek Beverwijk
Of bel 0251 224 403 voor meer informatie over één van onze producten


Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties