Timmer Muziek
Spoorsingel 49
1947 LB Beverwijk
T: 0251 224 403
F: 0251 214 170
E: info@timmermuziek.nl

Timmer Muziek (C) 2012 | Algemene Voorwaarden


        
Ortega - Lizzy-BSFL-GB UkeBass El. Fretloze Bas Ukelele Incl. Gigbag

De Ortega LIZZY-BSFL-GB Electro akoestische bas ukelele is een geweldige aanvulling op jouw collectie! Dit instrument combineert de warmte en de gemakkelijke speelbaarheid van een ukelele met de lage, uitgesproken tonen van een contrabas. De mahonie body produceert een warme klank met subtiele donkere texturen. Deze ukelele heeft zelfs een fretloze toets vergelijkbaar met de contrabas met duidelijke streepjes op de plaats van de fretten. Dit model is uitgerust met een MagsusUke preamp systeem, voorzien van EQ controle en een goede ingebouwde tuner.

De Ortega bouwers zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat de specificaties van hun instrumenten voldoen aan de wensen en eisen van muziekliefhebbers over de hele wereld. Ongeacht of u een beginner, een ontluikende ster bent klaar voor het podium of het reeds "gemaakt" heeft aan de top, deze fretloze ukelele bas is echt bruikbaar voor u, door de compromisloze kwaliteit en klank. Gemaakt door mensen met liefde voor hout en instrumenten voor de mensen die erop spelen!

De meest gebruikte benaming Ukulele Bass is niet de naam die deze bas verdient. Het is een ECHTE coole Bas en je zult verrast zijn door zijn mogelijkheden.

UkuBass met fretmarkering:

• Massief mahonie klankkast; het klankgat omringd door kleine gelaserde hagedissen.

• Uitgerust met Aquila Thundergut-snaren

• Uitgerust met het gloednieuwe ORTEGA MagusUke voorversterker- en pickup-systeem (Bass)

• Verpakt in de gloednieuw ontworpen luxe gigbag

      Van € 469,- voor:


€ 389,00

     
Route naar Timmer Muziek Beverwijk
Of bel 0251 224 403 voor meer informatie over één van onze producten


Webdesign and Development : iWebPro (C) Interactieve Web Producties