Verbeter het geluid van uw gitaar met een voorversterker

Optimaliseer het geluid van uw gitaar met de juiste voorversterker. Met een voorversterker regelt u het volume en de toonhoogte voor uw gitaar. Het voordeel van een aparte voorversterker en eindversterker ten opzichte van een combinatieversterker is dat u over meer vermogen beschikt. Bij Timmer Muziek hebben we verschillende gitaarspecialisten in huis en wint u deskundig advies in om de juiste apparatuur voor uw gitaar aan te schaffen. U profiteert van hoge kwaliteit en persoonlijke service. Ontdek ons ruime assortiment aan versterkers, gitaren, en gitaaraccessoires om met nóg meer plezier te spelen.

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Een stevige sound voor uw gitaar met de juiste voorversterker

Bekijk ons ruime assortiment aan voorsterkers en geniet van scherpe tarieven op onze webshop. Wij beschikken over een diverse voorraad. Bekijk ook onze andere producten online, zoals de klassieke gitaren met nylon snaren of de elektrische gitaren voor beginners. Onze gitaarspecialisten helpen u graag om de juiste voorsterker aan te schaffen.

Bekijk ons volledige assortiment

Kom langs in de winkel voor apparatuur voor uw gitaar

Bezoek onze winkel in Beverwijk of bestel eenvoudig uw voorversterker via de website, indien voorradig kunt u deze de volgende dag nog voor uw gitaar gebruiken. Als u in de regio woont bezorgen we zelfs nog dezelfde dag, indien u vóór 15.00 uur bestelt en in Beverwijk, Velsen, Castricum, Heemskerk en Uitgeest bezorgen we zelfs gratis. U kunt ook contact met ons opnemen, telefonisch via 0251 224 403 of via e-mail: info@timmermuziek.nl.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk